Плануючи ставити нове автомобільне скло, необхідно визначитися з брендом. На ринку представлена ​​велика кількість фірм-виробників автоскла. Серед них є лідери у категоріях економ, преміальні, середнього класу. Визначивши бюджет, вам буде набагато легше з’ясувати, яке скло підійде для вашого авто краще.

 

Які вибрати автоскло преміум класу

Фірма Пілкінгтон.Pilkington – в більшості випадків є найкращим варіантом з точки зору якості, інноваційності (наприклад, технологія теплових датчиків) та наявності широкого вибору, як лобових, так і бічних та задніх автоскла. Тому Пілкінгтон – світовий стандарт якості, зрівнятися з яким поки що не вдалося жодному іншому виробнику.

 

 

Фірма Sekurit Saint Gobain.

Sekurit Saint-Gobain – французький виробник автомобільного скла, що працює в цій сфері вже понад 350 років. Компанія вважається винахідником одного із способів загартовування, постійно займається дослідженнями та винаходами нових технологій у виробництві якісних моделей скла. Широку популярність Sekurit Saint-Gobain має серед власників авто Audi, BMW, Mercedes.

 

Кращі автоскла середнього класу

 

Фірма Guardian.Guardian – відомий та популярний бренд автоскла середнього класу. Найкраще співвідношення ціна-якість, якщо не говорити про преміальні варіанти. Виготовляється в Америці та встановлюється на велику кількість авто виробництва компанії Дженерал Моторс, а також на Audi, Peugeot, Porsche, Opel і т.д. Спеціалізується бренд на виготовленні зносостійкого листового скла з ідеально гладкою поверхнею та гарною видимістю. Вся продукція проходить тестування за суворими параметрами та проходимо жорсткий контроль якості.

 

Фірма AGC Automotive.AGC Automotive – виробник асоціюється зі стійкістю, безпекою та високими стандартами якості. Є постачальником скла для багатьох популярних марок авто: Ford, Suzuki, Toyota, Fiat і т. д. На сьогоднішній день цей японський бренд продовжує стрімко розвиватися, проводити дослідницькі роботи, удосконалити свої технології, завдяки чому і набув широкої популярності серед автовласників.

 

Фірма Benson.Benson – вважається найкращим китайським виробником завдяки відмінному контролю якості. Вироби компанії повністю відповідають європейським стандартам, тому швидко стали популярними серед автовласників. Доступна ціна та порівняно висока якість є незаперечними перевагами скла Benson. Бенсон також, як і Гардіан, має контракти із заводами, зокрема, з Toyota.

 

Якій фірми вибрати бюджетні автоскла

Фірма Fuyao.Fuyao – велике китайське виробництво, яке відрізняється демократичними цінами, широким модельним рядом різних видів автоскла і досить високою якістю продукції. Що примітно – поставляються автоскла Fuyao відразу з комплектуючими (молдингами, датчиками тепла тощо), а це рідкість у бюджетних моделях.

 

 

Фірма XYG.XYG – китайський виробник, який підкорює ринок величезним асортиментом та низькою ціною. Надаючи дуже широкий модельний ряд, XYG виготовляє досить м’яке автоскло, яке згодом має властивість затиратися. Однак у короткостроковій перспективі це чудовий недорогий варіант, який, крім того, що є в наявності для багатьох моделей авто, ще завжди відповідає паспортним габаритам авто.

 

 

Вибираючи автоскло, пам’ятайте, що воно виконує не тільки естетичну функцію, але й функцію безпеки. При зіткненні воно має вас захищати. Але не розсипатися на дрібні шматочки в салон автомобіля, ранячи водія і пасажирів. Зверніться до СТО Auto-Glass, для професійного підбору автоскла в Одесі для вашого авто. Ми з радістю допоможемо вам насолоджуватися безпечним та комфортним водінням.